soukromí

V twenstudio.com, přístupné z https://twenstudio.com/, jednou z našich hlavních priorit je soukromí našich návštěvníků. Tento dokument o zásadách ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které shromažďuje a zaznamenává twenstudio.com a jak to používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a jsou platné pro návštěvníky našich webových stránek s ohledem na informace, které sdíleli a/nebo shromažďovali twenstudio.com. tyto zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů než těchto webových stránek. Naše Zásady ochrany osobních údajů byly vytvořeny pomocí bezplatného generátoru Zásad ochrany osobních údajů.

Souhlas
Používáním našich webových stránek tímto souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme
Osobní údaje, které jste požádáni o poskytnutí, a důvody, proč jste požádáni o jejich poskytnutí, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí Vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, obsah zprávy a/nebo příloh, které nám můžete zaslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme požádat o vaše kontaktní údaje, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace
Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

Poskytovat, provozovat a udržovat naše webové stránky
Vylepšete, Přizpůsobte a rozšiřte naše webové stránky
Pochopit a analyzovat, jak používáte naše webové stránky
Vývoj nových produktů, služeb, funkcí a funkcí
Komunikovat s vámi, a to buď přímo, nebo prostřednictvím některého z našich partnerů, včetně služeb zákazníkům, abychom vám poskytli aktualizace a další informace týkající se webových stránek, a pro marketingové a propagační účely
Posíláme vám e-maily
Hledání a prevence podvodů
protokol
twenstudio.com následuje standardní postup používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají návštěvníky při návštěvě webových stránek. Všechny hostingové společnosti to dělají a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující/výstupní stránky a případně počet kliknutí. Ty nejsou spojeny s žádnými informacemi, které jsou osobně identifikovatelné. Účelem těchto informací je analýza trendů, správa webu, sledování pohybu uživatelů na webu a shromažďování demografických informací.

Cookies a webové majáky
Jako každý jiný web, twenstudio.com používá “cookies”. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků a stránek na webových stránkách, které návštěvník navštívil nebo navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelského prostředí přizpůsobením obsahu naší webové stránky na základě typu prohlížeče návštěvníků a / nebo jiných informací.

Google DoubleClick DART Cookie
Google je jedním z dodavatelů třetích stran na našich stránkách. Používá také soubory cookie, známé jako soubory cookie DART, k zobrazování reklam návštěvníkům našich stránek na základě jejich návštěvy www.website.com a další stránky na internetu. Návštěvníci se však mohou rozhodnout odmítnout používání souborů cookie DART tím, že navštíví Zásady ochrany osobních údajů reklamní a Obsahové sítě Google na následující adrese URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Zásady Ochrany Osobních Údajů Reklamních Partnerů
V tomto seznamu můžete najít zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů twenstudio.com.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo webové majáky, které se používají v příslušných reklamách a odkazech, které se zobrazují na twenstudio.com, které jsou odesílány přímo do prohlížeče uživatelů. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a / nebo k personalizaci reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Všimněte si, že twenstudio.com nemá přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie, které používají inzerenti třetích stran.

Zásady Ochrany Osobních Údajů Třetích Stran
twenstudio.com Zásady ochrany osobních údajů se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto Vám doporučujeme konzultovat příslušné zásady ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran pro podrobnější informace. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny o tom, jak se odhlásit z určitých možností.

Můžete se rozhodnout zakázat soubory cookie prostřednictvím jednotlivých možností prohlížeče. Chcete-li se dozvědět podrobnější informace o správě souborů cookie u konkrétních webových prohlížečů, najdete je na příslušných webových stránkách prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (neprodávejte mé osobní údaje)
Podle CCPA mají Kalifornští spotřebitelé mimo jiné právo na:

Požadovat, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnil kategorie a konkrétní části osobních údajů, které podnik o spotřebitelích shromáždil.

Požadovat, aby podnik vymazal veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které podnik shromáždil.

Požadovat, aby podnik, který prodává osobní údaje spotřebitele, neprodával osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

Práva na ochranu osobních údajů
Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má právo na následující:

Právo na přístup – máte právo požadovat kopie svých osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu-máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli informace, o kterých se domníváte, že jsou nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom doplnili informace, o kterých se domníváte, že jsou neúplné.

Právo na výmaz-máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování-máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování Vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování-máte právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenositelnost údajů-máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek předali údaje, které jsme shromáždili, jiné organizaci nebo přímo Vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud byste chtěli uplatnit některá z těchto práv, kontaktujte nás.

Informace pro děti
Další součástí naší priority je přidání ochrany dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a zákonným zástupcům, aby sledovali, účastnili se a/nebo sledovali a řídili svou online aktivitu.

twenstudio.com vědomě neshromažďuje žádné osobní údaje od dětí mladších 13 let. Pokud si myslíte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my se budeme snažit tyto informace z našich záznamů okamžitě odstranit.

Scroll to top